Microscopie Endodontica

Tratamentul endodontic efectuat cu ajutorul microscopului endodontic este in prezent cel mai complex mod de lucru in endodontie. Intotdeauna un tratament dentar de calitate necesita pe langa experienta si profesionalismul echipei medicale folosirea aparaturii si tehnologiilor performante.

In cadrul clinicii Viadent puteti sa beneficiati de acest tip de tratament!

Dr. Radu Marius Vataman

 • Medic specialist Chirurgie Dento-Alveolara
 • Atestat in Implantologie Orala
 • Atestat în Estetica Dentară
 • Medic specialist Endodonție
 • Doctor în Parodontologie

Dr. Liana Aminov

 • Șef de lucrări la UMF IAȘI
 • Medic specialist Ortodonţie şi
 • Dento-Maxilo-Facială
 • Medic specialist Endodonție
 • Doctor în Endodonție

Implante Fast & Fix – dantură fixă într-o zi

All on four /All on six

Implanturile dentare rapide cu încărcare imediată (coroanele dentare se fixează în aceeași zi) pot fi utilizate atât pentru restaurari parțiale/totale la mandibula/maxilar, cât și pentru restaurarea unui singur dinte.

Consultații gratuite !

Consultațiile sunt gratuite pentru pacienții care urmează tratamentul la noi în clinică, acestea conținând și stabilirea planului de tratament și eventuale radiografii.

Implanturi dentare cu garantie!!

Garanția pentru implanturile dentare este de 10 ani, cu respectarea strictă a condițiilor de garanție (igienă dentară corectă și controale postoperatorii odată la 6 luni)


Fațete ceramice, zirconiu și coroane din ceramică presată

Fatete (veneers) și coroane realizate CAD-CAM (Computer aided design- computer aided manufacturing), care se adaptează PERFECT și sunt cimentate cu cele mai moderne rașini de cimentare.

Echipa Viadent vă așteaptă!

echipa viadent

De luni până vineri în intervalele orare 9.00-13.00 şi 15.00-20.00 vă așteptăm la clinica noastră de pe Str. Mihail Kogălniceanu 14. Puteti să faceți o programare la unul din urmatoarele numere de telefon:

 • Tel: 0232 226682
 • Mobil:0742664487
Sau folosind formularul online pentru programari

NextPrev

Tratamente endodontice

Acolo unde cariile dentare au progresat fiind neglijate de către pacient , acestea afectează vitalitatea dintelui (adică nervul),Endodontie rezultând episoade mai mult sau mai puţin dureroase soldate cu degradarea până la gangrenare a nervului, moment în care se instaleaza o perioada scurta de linişte aparentă, premergătoare apariţiei unui abces dentar.

Vitaliatea dintelui poate fi pierdută şi ca urmare a unui traumatism acut, violent, dar care poate trece neobservata o perioada de timp.

În oricare din aceste situaţii trebuie trecut la extirparea nervului inflamat sau gangrenat cu antiseptizarea (dezinfectia chimică) a canalului sau a canalelor radiculare şi obturarea tridimensionala a acestora.

La noi, tratamentele endodontice se fac prin tehnicile moderne de prelucrare mecanică a canalelor dentare, nedureroase, cu economie 
şi o eficienţă crescuta.

Aici Endodontie beneficiati de radiografie pre, intra (eventual, dacă este cazul) şi obligatoriu postoperatorie, pentru un tratament de canal cât mai aproape de perfecţiune. Toate aceste radiografii sunt gratuite şi sunt efectuate în cadrul cabinetului.

Micromotoarele endodontice şi aparatul cu funcţie de reperare imediata a apexului dentar (vârful radăcinii, adică punctul unde se termină canalul ce trebuie obturat) vin în sprijinul atingerii obiectivului propus: obturaţia cât mai etanşă a canalelor radiculare.

Majoritatea tratamentelor efectuate se realizează sub lupe de magnificaţie ZEISS.

De menţionat faptul că cele mai multe infecţii osoase cu punct de plecare dentar se pot rezolva conservator (nu neapărat chirurgical !) doar cu o şedinţă – două de tratament în plus.

© 2010-2020, toate drepturile rezervate www.viadent.ro