Microscopie Endodontica

Tratamentul endodontic efectuat cu ajutorul microscopului endodontic este in prezent cel mai complex mod de lucru in endodontie. Intotdeauna un tratament dentar de calitate necesita pe langa experienta si profesionalismul echipei medicale folosirea aparaturii si tehnologiilor performante.

In cadrul clinicii Viadent puteti sa beneficiati de acest tip de tratament!

Dr. Radu Marius Vataman

 • Medic specialist Chirurgie Dento-Alveolara
 • Atestat in Implantologie Orala
 • Atestat în Estetica Dentară
 • Medic specialist Endodonție
 • Doctor în Parodontologie

Dr. Liana Aminov

 • Șef de lucrări la UMF IAȘI
 • Medic specialist Ortodonţie şi
 • Dento-Maxilo-Facială
 • Medic specialist Endodonție
 • Doctor în Endodonție

Implante Fast & Fix – dantură fixă într-o zi

All on four /All on six

Implanturile dentare rapide cu încărcare imediată (coroanele dentare se fixează în aceeași zi) pot fi utilizate atât pentru restaurari parțiale/totale la mandibula/maxilar, cât și pentru restaurarea unui singur dinte.

Consultații gratuite !

Consultațiile sunt gratuite pentru pacienții care urmează tratamentul la noi în clinică, acestea conținând și stabilirea planului de tratament și eventuale radiografii.

Implanturi dentare cu garantie!!

Garanția pentru implanturile dentare este de 10 ani, cu respectarea strictă a condițiilor de garanție (igienă dentară corectă și controale postoperatorii odată la 6 luni)


Fațete ceramice, zirconiu și coroane din ceramică presată

Fatete (veneers) și coroane realizate CAD-CAM (Computer aided design- computer aided manufacturing), care se adaptează PERFECT și sunt cimentate cu cele mai moderne rașini de cimentare.

Echipa Viadent vă așteaptă!

echipa viadent

De luni până vineri în intervalele orare 9.00-13.00 şi 15.00-20.00 vă așteptăm la clinica noastră de pe Str. Mihail Kogălniceanu 14. Puteti să faceți o programare la unul din urmatoarele numere de telefon:

 • Tel: 0232 226682
 • Mobil:0742664487
Sau folosind formularul online pentru programari

NextPrev

Tratamentul cariilor simple

Se realizează prin intervenţia pe dinţii afectaţi (care pe langa aspectul degradat, neplacut sunt şi sensibili la rece şi dulce) prin curaţarea cu freze a ţesutului necrotic (sub anestezie doar dacă este cazul) , dezinfecţia cavitaţii rezultate şi aplicarea a unuia sau mai multor materiale dentare, în funcţie de profunzimea cavităţii şi apropierea de nervul dentar. Majoritatea materialelor folosite sunt fotopolimeri care se întaresc la lumina lampii UV.

Când profunzimea cariilor este (foarte ) mare şi pulpa dentara ("nervul ") este despartit de cavitate printr-un strat subtire de ţesut dentar dur, atunci se foloseste tehnica coafajului indirect, care consta in aplicarea unui strat subtire dintr-un material pe baza de hidroxid de calciu, cu rol atat in dezinfectarea tesutului dentar infiltrat bacterian , cat şi in stimularea reactiei de aparare a pulpei dentare.

Atunci când activitatea carioasă a afectat şi această ultima barieră de ţesut dentar dur, iar pe parcursul manoperelor de curăţare se expune pulpa dentră ("nervul"), se impune uneori aplicarea tehnicii de coafaj direct, care constă in aplicarea direct pe suprafaţa pulpei (" nervului") a unui alt tip de material, de preferinţă MTA (mineral trioxid agregat ) sau Bioaggregate care sunt mult mai scumpe. Avantajul este menţinerea integrităţii nervului, care este de dorit în special la pacienţii tineri.

© 2010-2020, toate drepturile rezervate www.viadent.ro