Microscopie Endodontica

Tratamentul endodontic efectuat cu ajutorul microscopului endodontic este in prezent cel mai complex mod de lucru in endodontie. Intotdeauna un tratament dentar de calitate necesita pe langa experienta si profesionalismul echipei medicale folosirea aparaturii si tehnologiilor performante.

In cadrul clinicii Viadent puteti sa beneficiati de acest tip de tratament!

Dr. Radu Marius Vataman

 • Medic specialist Chirurgie Dento-Alveolara
 • Atestat in Implantologie Orala
 • Atestat în Estetica Dentară
 • Medic specialist Endodonție
 • Doctor în Parodontologie

Dr. Liana Aminov

 • Șef de lucrări la UMF IAȘI
 • Medic specialist Ortodonţie şi
 • Dento-Maxilo-Facială
 • Medic specialist Endodonție
 • Doctor în Endodonție

Implante Fast & Fix – dantură fixă într-o zi

All on four /All on six

Implanturile dentare rapide cu încărcare imediată (coroanele dentare se fixează în aceeași zi) pot fi utilizate atât pentru restaurari parțiale/totale la mandibula/maxilar, cât și pentru restaurarea unui singur dinte.

Consultații gratuite !

Consultațiile sunt gratuite pentru pacienții care urmează tratamentul la noi în clinică, acestea conținând și stabilirea planului de tratament și eventuale radiografii.

Implanturi dentare cu garantie!!

Garanția pentru implanturile dentare este de 10 ani, cu respectarea strictă a condițiilor de garanție (igienă dentară corectă și controale postoperatorii odată la 6 luni)


Fațete ceramice, zirconiu și coroane din ceramică presată

Fatete (veneers) și coroane realizate CAD-CAM (Computer aided design- computer aided manufacturing), care se adaptează PERFECT și sunt cimentate cu cele mai moderne rașini de cimentare.

Echipa Viadent vă așteaptă!

echipa viadent

De luni până vineri în intervalele orare 9.00-13.00 şi 15.00-20.00 vă așteptăm la clinica noastră de pe Str. Mihail Kogălniceanu 14. Puteti să faceți o programare la unul din urmatoarele numere de telefon:

 • Tel: 0232 226682
 • Mobil:0742664487
Sau folosind formularul online pentru programari

NextPrev

Parodontologie

Această ramură a medicinii dentare se ocupă cu suportul parodontal al dintelui care se ştie că este “legat” de alveolele dentare (osul acoperit de gingie) printr-un ligament aşa-numit parodontal.

În urmă unei igiene deficitare cu apariţia tartrului dentar, apare o inflamaţie iniţiala a gingiei (stadiul de gingivită, cu sângerări dentare la periaj) care este reversibil.

Dacă se neglijeaza acest semnal de alarmă, boală parodontală progresează şi ia forma parodontitei cronice marginale formă superficială şi apoi profundă, cunoscută şi sub numele de “parodontoză”, în care apar pungi parodontale şi dinţii devin mobili.

În urma inflamaţiei gingivale şi a alveolelor dentare, acestea din urmă se transformă dintr-un ţesut osos dur într-un ţesut conjunctiv patologic moale, creând un mediu propice pentru noi şi noi specii bacteriene slab reprezentate în mod obisnuit în mediul oral, care contribuie masiv la degradarea suportului ligamento-alveolar al dinţilor.

Urmarea este pierderea dinţilor şi a unei cantităţi semnificative de os cu grave consecinţe.Terapia imediată, interceptivă, o realizăm prin indepărtarea tartrului cu igienizarea suprafeţelor dentare afectate, folosirea antisepticelor orale sub formă de apă de gură şi terapie combinată antibiotica, asociată.Acolo unde este cazul realizeazăm şi intervenţii chirurgicale de regenerare osoasă ghidată, prin tehnici chirurgicale de adiţie osoasă protejată de membrane.

Cînd boală parodontală a depaşit stadiul critic se trece la extracţia de urgenţa a dinţilor afectaţi cu implantare imediată sau ulterioară augmentării osoase.

© 2010-2020, toate drepturile rezervate www.viadent.ro