Microscopie Endodontica

Tratamentul endodontic efectuat cu ajutorul microscopului endodontic este in prezent cel mai complex mod de lucru in endodontie. Intotdeauna un tratament dentar de calitate necesita pe langa experienta si profesionalismul echipei medicale folosirea aparaturii si tehnologiilor performante.

In cadrul clinicii Viadent puteti sa beneficiati de acest tip de tratament!

Dr. Radu Marius Vataman

 • Medic specialist Chirurgie Dento-Alveolara
 • Atestat in Implantologie Orala
 • Atestat în Estetica Dentară
 • Medic specialist Endodonție
 • Doctor în Parodontologie

Dr. Liana Aminov

 • Șef de lucrări la UMF IAȘI
 • Medic specialist Ortodonţie şi
 • Dento-Maxilo-Facială
 • Medic specialist Endodonție
 • Doctor în Endodonție

Implante Fast & Fix – dantură fixă într-o zi

All on four /All on six

Implanturile dentare rapide cu încărcare imediată (coroanele dentare se fixează în aceeași zi) pot fi utilizate atât pentru restaurari parțiale/totale la mandibula/maxilar, cât și pentru restaurarea unui singur dinte.

Consultații gratuite !

Consultațiile sunt gratuite pentru pacienții care urmează tratamentul la noi în clinică, acestea conținând și stabilirea planului de tratament și eventuale radiografii.

Implanturi dentare cu garantie!!

Garanția pentru implanturile dentare este de 10 ani, cu respectarea strictă a condițiilor de garanție (igienă dentară corectă și controale postoperatorii odată la 6 luni)


Fațete ceramice, zirconiu și coroane din ceramică presată

Fatete (veneers) și coroane realizate CAD-CAM (Computer aided design- computer aided manufacturing), care se adaptează PERFECT și sunt cimentate cu cele mai moderne rașini de cimentare.

Echipa Viadent vă așteaptă!

echipa viadent

De luni până vineri în intervalele orare 9.00-13.00 şi 15.00-20.00 vă așteptăm la clinica noastră de pe Str. Mihail Kogălniceanu 14. Puteti să faceți o programare la unul din urmatoarele numere de telefon:

 • Tel: 0232 226682
 • Mobil:0742664487
Sau folosind formularul online pentru programari

NextPrev

Ortodonţie

Ortododontia este acea specialitate a stomatologiei care se axeaza pe studiul si monitorizara cresterii si dezvoltarii arcadelor dentare in relatie armonioasa cu structurile anatomice invecinate , prevenirea, interceptarea si corectarea anomaliilor dento-maxilare si aliniera dintilor prin mijloace mecanice sau functionale.

Astfel, un tratament orthodontic  poate modifica fizionomia nu doar prin ameliorarea pozitiilor dentare, ci si prin redirectionarea cresterii, in cadrul limitelor biologice individuale.

  Scopul tratamentului orthodontic este  satisfacerea  necesitatilor  estetice ale pacientului  cu redare echilibrului structural si a eficientei functionale. Mai  exact, dintii impreuna cu oasele maxilare si muschii invecinati indeplinesc anumite functii importante, iar tratamentul orthodontic urmareste  cresterea  eficientei  axcestui ansamblu si  obtinerea unui rezultat estetic cat mai bun.

Majoritatea problemelor ce apar si trebuie tratate in rearanjarea dintilor sunt inghesuirile dentare; la acestea se adauga rotatiile in ax, dinti ectopici (in afara arcadei), dinti entopici (in spatele arcadei), versiile(inclinarile)etc. In plus, pot exista si probleme in dezvoltarea oselor maxilare ce sustin arcadele dentare . Daca aceste probleme nu sunt rezolvate la timp, in viitor poate fi afectata , pe langa estetica, sanatatea dintilor, a gingiilor si a articulatiei temporo-mandibulare, o masticatie deficitara avand repercusiuni si asupra sistemului digestiv.

De aceste probleme se ocupa medicul stomatolog specializat in ortodontie. Deoarece majoritatea problemelor ortodontice pe care le are pacientul adolescent si adult au originea in prima copilarie, medicul poate surprinde afectiunea in diverse etape de evolutie, tratamentul orthodontic putand fi: preventiv,(previne aparitia anomaliei), interceptiv( previne instalarea completa a anomaliei) sau curativ (trateaza anomalia deja instalata)Pentru realizarea acestor obiective sunt utilizate aparatele dentare, care pot fi:

 • aparate dentare mobile si mobilizabile;
 • aparate dentare fixe metalice;
 • aparate dentare fixe ceramice (sunt de culoare asemanatoare dintelui, fiind mai estetice) ;

Pacientii care solicita tratament ortodontic provin din categorii de varsta diferite, de la copii, adolescenti si tineri, la adulti, in contextul in care progresele in ortodontie sunt remarcabile , iar aparatele si sistemele utilizate sunt din ce in ce mai estetice (putin vizibile), mai performante si mai usor de tolerat.

© 2010-2020, toate drepturile rezervate www.viadent.ro