Microscopie Endodontica

Tratamentul endodontic efectuat cu ajutorul microscopului endodontic este in prezent cel mai complex mod de lucru in endodontie. Intotdeauna un tratament dentar de calitate necesita pe langa experienta si profesionalismul echipei medicale folosirea aparaturii si tehnologiilor performante.

In cadrul clinicii Viadent puteti sa beneficiati de acest tip de tratament!

Dr. Radu Marius Vataman

 • Medic specialist Chirurgie Dento-Alveolara
 • Atestat in Implantologie Orala
 • Atestat în Estetica Dentară
 • Medic specialist Endodonție
 • Doctor în Parodontologie

Dr. Liana Aminov

 • Șef de lucrări la UMF IAȘI
 • Medic specialist Ortodonţie şi
 • Dento-Maxilo-Facială
 • Medic specialist Endodonție
 • Doctor în Endodonție

Implante Fast & Fix – dantură fixă într-o zi

All on four /All on six

Implanturile dentare rapide cu încărcare imediată (coroanele dentare se fixează în aceeași zi) pot fi utilizate atât pentru restaurari parțiale/totale la mandibula/maxilar, cât și pentru restaurarea unui singur dinte.

Consultații gratuite !

Consultațiile sunt gratuite pentru pacienții care urmează tratamentul la noi în clinică, acestea conținând și stabilirea planului de tratament și eventuale radiografii.

Implanturi dentare cu garantie!!

Garanția pentru implanturile dentare este de 10 ani, cu respectarea strictă a condițiilor de garanție (igienă dentară corectă și controale postoperatorii odată la 6 luni)


Fațete ceramice, zirconiu și coroane din ceramică presată

Fatete (veneers) și coroane realizate CAD-CAM (Computer aided design- computer aided manufacturing), care se adaptează PERFECT și sunt cimentate cu cele mai moderne rașini de cimentare.

Echipa Viadent vă așteaptă!

echipa viadent

De luni până vineri în intervalele orare 9.00-13.00 şi 15.00-20.00 vă așteptăm la clinica noastră de pe Str. Mihail Kogălniceanu 14. Puteti să faceți o programare la unul din urmatoarele numere de telefon:

 • Tel: 0232 226682
 • Mobil:0742664487
Sau folosind formularul online pentru programari

NextPrev

IMPLANTOLOGIE

Endodontie

Există o multitudine de sisteme de implanturi dentare, fiecare cu variante multiple de protezare, dar în principiu toate au un scop comun, acela de a înlocui dinţii pierduţi. Astfel noţiunea de implant dentar s-a nascut din dorinţa de a inlocui o radacina dentară, fiind vorba de un “şurub” din titan sau zirconiu (de culoare albă) înfiletat în os. Tehnica de inserare este nedureroasă în condiţiile unei anestezii bine efectuate, iar durerea postoperatorie este minimă.

La rândul său, implantul dentar va primi un bont dentar (abutment) conectat la el prin însurubrea acestuia din urma în interiorul implantului, pe care în urma unei amprente se va aplica coroana de porţelan. Asadar când vorbim de implant avem în vedere trioul implant-bont-coroniţa.

Exista şi varianta de bont incorporate în coroniţa, asa numita coroniţa fixată la implant prin însurubare, însa costul complexului este acelaşi.

La Viadent se utilizează la inserarea implantelor fiziodispenserul W&H, ultima tehnologie germană

Problema care se pune este aceea de a avea un capital (volum) osos suficient care sa poată “suporta” implanturile, stiut fiind ca nu oricine poate beneficia de implantare imediata, uneori rezorbţia osoasă avansată solicitând intervenţii chirurgicale de augmentare (creştere) osoasă (grefă prin adiţie osoasă, lifting de sinus maxilar, splitting de creastă, etc)

Medicina dentară de azi nu se limitează doar la dinţi asa cum se întampla în trecut, ea are în vedere şi suportul dentar alveolar al acestora şi chiar oasele maxilare, fiind o adevarată "soră mai mică" a chirurgiei maxilo-faciale.

 

© 2010-2020, toate drepturile rezervate www.viadent.ro