Microscopie Endodontica

Tratamentul endodontic efectuat cu ajutorul microscopului endodontic este in prezent cel mai complex mod de lucru in endodontie. Intotdeauna un tratament dentar de calitate necesita pe langa experienta si profesionalismul echipei medicale folosirea aparaturii si tehnologiilor performante.

In cadrul clinicii Viadent puteti sa beneficiati de acest tip de tratament!

Dr. Radu Marius Vataman

 • Medic specialist Chirurgie Dento-Alveolara
 • Atestat in Implantologie Orala
 • Atestat în Estetica Dentară
 • Medic specialist Endodonție
 • Doctor în Parodontologie

Dr. Liana Aminov

 • Șef de lucrări la UMF IAȘI
 • Medic specialist Ortodonţie şi
 • Dento-Maxilo-Facială
 • Medic specialist Endodonție
 • Doctor în Endodonție

Implante Fast & Fix – dantură fixă într-o zi

All on four /All on six

Implanturile dentare rapide cu încărcare imediată (coroanele dentare se fixează în aceeași zi) pot fi utilizate atât pentru restaurari parțiale/totale la mandibula/maxilar, cât și pentru restaurarea unui singur dinte.

Consultații gratuite !

Consultațiile sunt gratuite pentru pacienții care urmează tratamentul la noi în clinică, acestea conținând și stabilirea planului de tratament și eventuale radiografii.

Implanturi dentare cu garantie!!

Garanția pentru implanturile dentare este de 10 ani, cu respectarea strictă a condițiilor de garanție (igienă dentară corectă și controale postoperatorii odată la 6 luni)


Fațete ceramice, zirconiu și coroane din ceramică presată

Fatete (veneers) și coroane realizate CAD-CAM (Computer aided design- computer aided manufacturing), care se adaptează PERFECT și sunt cimentate cu cele mai moderne rașini de cimentare.

Echipa Viadent vă așteaptă!

echipa viadent

De luni până vineri în intervalele orare 9.00-13.00 şi 15.00-20.00 vă așteptăm la clinica noastră de pe Str. Mihail Kogălniceanu 14. Puteti să faceți o programare la unul din urmatoarele numere de telefon:

 • Tel: 0232 226682
 • Mobil:0742664487
Sau folosind formularul online pentru programari

NextPrev

Activităţi profilactice

În cazul în care periajul nu este efectuat corect pe suprafaţa dinţilor vor rămîne resturi alimentare. Acestea  favorizează dezvoltarea bacteriilor care sub influienţa sărurilor de calciu din salivă vor suferi procesul de minaralizare ce va avea ca rezultat tartul (piatra). Depunerile de tartru se pot face atât pe feţele vizibile ale dinţilor cît şi la nivel subgingival.Tartul este un factor favorizant pentru apariţia bolilor parodontale care se concretizează în posibilitatea pierderii dinţilor.

Indepartarea tartrului nu se poate face prin periajul simplupe care fiecare il face acasa ci este necesara prezentarea la stomatolog şi solicitarea unui detartraj.

Detartrajul ultrasonicse realizează cu un aparat special care lucreaza la o anumită frecvenţăa fiind cel mai des utilizat şi cel mai uşor de suportat de către pacienţi fiind netraumatizant pentru dinţi şi gingie. Ajută la indepartarea tartrului supragingival şi partial al celui subgingival. Este completat de detartrajul manual.

Se recomanda efectuarea unui detartraj o data la şase luni, iar la pacientii cu lucrări fixe şi implante odată la patru luni.

La clinica Viadent serviciul de detartraj ultrasonic are costul variabil intre 50 – 100 RON în funcţie de cantitatea de tartru.

În urma detrartajului mai pot rămîne totuşi mici depozite pe suprafaţa dintelui , care dacă nu sunt indepartate vor consitui baza pentru noi depuneri de tartru. Acestea trebuie îndepartate prin peraj profesional . Acest procedeu este obligatoriu după detartraj, deoarece în afară de efectul de curătare are şi efectul de a lustrui suprafetele ramase rugoase. Alături de periajul profesional se recomandă şiair-flowce reprezintă o tehnica decurăţare profesionalăa dinţilor,nedureroasa, prin care suntîndepartate depozitele de placă bacteriană şi petele de culoare de pe smalţul dinţilor, facându-i mai albi şi mai strălucitor,intarziindviitoarele depuneri de tartru implicit apariţia unor noi carii.

La clinica Viadent periajul profesional (inclusiv microsablare –air-flow) costă   50 RON

În cazul în care  dinţii dumneavoastră au  o cantitate mare de pigment aceasta poate fi îndepartată. Înainte de îndepărtarea pigmentului este recomadat detartrajul şi periajul profesional.

La clinica Viadent   îndepartarea pigmentului dentar (cantitate mare) costă 100 RON

© 2010-2020, toate drepturile rezervate www.viadent.ro