Microscopie Endodontica

Tratamentul endodontic efectuat cu ajutorul microscopului endodontic este in prezent cel mai complex mod de lucru in endodontie. Intotdeauna un tratament dentar de calitate necesita pe langa experienta si profesionalismul echipei medicale folosirea aparaturii si tehnologiilor performante.

In cadrul clinicii Viadent puteti sa beneficiati de acest tip de tratament!

Dr. Radu Marius Vataman

 • Medic specialist Chirurgie Dento-Alveolara
 • Atestat in Implantologie Orala
 • Atestat în Estetica Dentară
 • Medic specialist Endodonție
 • Doctor în Parodontologie

Dr. Liana Aminov

 • Șef de lucrări la UMF IAȘI
 • Medic specialist Ortodonţie şi
 • Dento-Maxilo-Facială
 • Medic specialist Endodonție
 • Doctor în Endodonție

Implante Fast & Fix – dantură fixă într-o zi

All on four /All on six

Implanturile dentare rapide cu încărcare imediată (coroanele dentare se fixează în aceeași zi) pot fi utilizate atât pentru restaurari parțiale/totale la mandibula/maxilar, cât și pentru restaurarea unui singur dinte.

Consultații gratuite !

Consultațiile sunt gratuite pentru pacienții care urmează tratamentul la noi în clinică, acestea conținând și stabilirea planului de tratament și eventuale radiografii.

Implanturi dentare cu garantie!!

Garanția pentru implanturile dentare este de 10 ani, cu respectarea strictă a condițiilor de garanție (igienă dentară corectă și controale postoperatorii odată la 6 luni)


Fațete ceramice, zirconiu și coroane din ceramică presată

Fatete (veneers) și coroane realizate CAD-CAM (Computer aided design- computer aided manufacturing), care se adaptează PERFECT și sunt cimentate cu cele mai moderne rașini de cimentare.

Echipa Viadent vă așteaptă!

echipa viadent

De luni până vineri în intervalele orare 9.00-13.00 şi 15.00-20.00 vă așteptăm la clinica noastră de pe Str. Mihail Kogălniceanu 14. Puteti să faceți o programare la unul din urmatoarele numere de telefon:

 • Tel: 0232 226682
 • Mobil:0742664487
Sau folosind formularul online pentru programari

NextPrev

Activităţi cosmetice

Chiar dacă nu reprezintă o problemă de sănătate culoarea galbenă a dinţilor poate fi deranjantă pentru anumite persoane mai ales că un zămbet perfect este asociat cu un alb imaculat al dinţilor. Unele persoane încearcăalbirea dinţilor acasăfolosind diferite substanţe gasite în comeţ însă această metodă nu este recomandată deoareceefecteleobţinute vor fi nemulţumitoare. Unele dintre materialele de albire care pot fi procurate fara prescriptie medicala sau prin intermediul reclamelor TV sunt ineficiente, iar altele pot avea un efect distructiv asupra smaltului şi dentine. Din această cauză, pentru a evita orice risc, persoanele ce işi doresc dinţi mai albi trebuie să meargă la un cabinet stomatologic.

Procedeul de albire al dinţilor nu poate fi efectuat decât dacă dinţii nu sunt acoperiţi de placa bacteriană de aceea trebuie să fie precedat de detartraj şi periaj profesional. Trebuie avut în vedere că albirea dinţilor nu are decăt un efect temporar (căţiva ani) fiind necesar să fie repetat după o perioadă ce depinde de obiceiurile alimentare şi de îngrijire orală a fiecărei persoane.

O sedinţă de albire a dinţilor in clinica Viadent poate fi efectuatăimediatîn clinică cu ajutorul lampei şi a gelului având costul de 250 RON .

Unele persoane îşi doresc să iasă mai mult în evidenţă sau au impresia ca dinţii simpli sunt prea banali de aceea acum este posibil să vă decoraţi dinţii cu strasuri (bijuterii) dentare . Puteţi obţine zămbetul special la care visaţi doar cu 100 RON .

© 2010-2020, toate drepturile rezervate www.viadent.ro